Et nyt furesoe.dk

Som kommune ønsker vi at levere brugervenlige digitale løsninger, der giver borgerne de bedste digitale serviceoplevelser. Det nuværende furesoe.dk er fra 2007 og fik et revideret design i 2010. Kravene til kommunale hjemmesider har ændret sig væsentligt siden da, og Furesø Kommune står nu overfor at skifte vores web-løsning ud med et mere moderne og fleksibelt system.

Herudover skal en ny hjemmeside understøtte en tidssvarende kommunikation i lyd og video samt evt. agere platform for interaktiv dialog med borgerne (fx digitale spørgeskemaer, høringer, live streaming fra byrådsmøder mv.). En ny digital furesøplatform kan være med til at skabe en bedre selvbetjening og digital kommunikation med borgere, erhvervsliv, foreninger, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Det arbejde foregår i 2018 og starten af 2019.

I processen vil vi skære indholdet på furesoe.dk ind til benet, og brugerne skal opleve informationer og digitale services så nærværende og relevante som muligt. At skabe en mere tilgængelig hjemmeside er dog ikke kun gjort ved at rydde op i indholdet. Det kræver en ny hjemmeside bygget op om et udefra og ind-perspektiv, hvor vi sætter borgernes behov i centrum og lægger informationerne tilgængelige dér, hvor brugerne leder efter dem, og ikke hvor de passer ind i vores organisations opbygning. 

Bliv en del af vores borgerfølgegruppe

Vi søger 10-15 borgere, der har lyst til dels at deltage i udviklingsarbejdet på flere forskellige måder: Vi mødes til to-tre workshops, hvor vi udvikler på idéer om blandt andet digital borgerinddragelse og et Oplev Furesø-univers. Og så får vi brug for hjælp til at teste de funktioner, som vi allerede ved, siden skal indeholde. Det sker både via nettet hjemme fra din stue, men kan også ske via tænke-højt test, der bliver holdt på Furesø Rådhus.

Læg dit navn, lidt baggrundsinfo og motivation i puljen, så sammensætter vi borgerfølgegruppen. Alle får naturligvis en tilbagemelding.

Bliv en del af et online testpanel

Vi får brug for at teste både udseende og funktioner på det nye furesoe.dk. Du kan deltage i forskellige online målinger, brainstorme og tests. Det meste via portalen https://furesoe.citizenlab.co

Opret en bruger på Citizenlab i dag, og deltag i den første undersøgelse om fremtidens furesoe.dk inden længe. 

 

Abonner på kommende undersøgelser, tests mv. 

Så opret straks et abonnement. Så tipper vi dig direkte i din mailboks, når der er nyt. 

Abonner på nyt furesoe.dk

Et nyt furesoe.dk skal give borgere, erhvervsdrivende m.fl. en bedre brugeroplevelse, nemmere adgang til relevante informationer og mulighed for online selvbetjening samt straksafklaring. Dermed kan vi i højere grad spare borgerne for en opringning eller et brev med Digital Post til kommunen. Borgerne vil møde en moderne kommune, som sætter god borgerdialog højt og sikrer god sammenhæng med andre platforme som fx Borger.dk og sociale medier.

 

 

Sidst opdateret 08. oktober 2018

Kontakt

Udvikling og Kommunikation

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4143

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)