Topbillede til fanebladet borger

Campus Furesø: Ungdomsuddannelser i Furesø

Nu kommer der et helt nyt, spændende uddannelsestilbud til unge i Furesø og omegnskommunerne. Med Campus Furesø, skaber vi nu mulighed for at vælge spændende erhvervsrettede uddannelser, som efterspørges i erhvervslivet og på de kommunale arbejdspladser. Som ung i Furesø har du med andre ord rigtig gode muligheder for at finde en uddannelse og en karrierevej, der er rigtig for dig.

I Furesø skal alle børn og unge have mulighed for at udvikle og uddanne sig maksimalt! Til august 2017 åbner dørene for Campus Furesø - et stærkt studie- og ungemiljø, hvor du kan gå på en almindelig 10. klasse eller en erhvervsrettet 10. klasse, hvor du kan snuse til mulighederne på en EUX eller en erhvervsuddannelse. Uanset hvad du vælger, bliver du en del af et stærkt ungemiljø med fokus på at udvikle sig i trygge rammer. Alle elever på Egeskolen og på erhvervsskolerne er nemlig en del af ét stort fællesskab om fester, rejser, idrætsdage, projekter osv.

Campus Furesø kommer til at ligge på Paltholmterrasserne 1, 3520 Farum.

”Vi skal kunne give de unge et så varieret uddannelsestilbud som muligt. Der er mange spændende job også her lokalt, som står åbne for vores unge, hvis de kommer i gang med en erhvervsuddannelse. Med Campus Furesø giver de unge endnu bedre muligheder for spændende uddannelser og gode job. Samarbejdet med erhvervsskolerne og de lokale virksomheder baner vejen på en helt ny måde” - Ole Bondo Christensen, borgmester i Furesø Kommune.

 

Egeskolen
» Almen 10. klasse på EgeskolenEgeskolen er Furesøs 10. klasseskole, der har en skole i Jonstrup og en afdeling på Campus Furesø i Farum.
Kvinde med værkstøjsbælte
» Erhvervsrettet 10. klasseTag en erhvervsrettet 10. klasse og bliv klar på, hvilken uddannelse, du gerne vil tage.
Logo: Marie Kruses Skole
» Kruses GymnasiumI Farum ligger Kruses Gymnasium, der er et privat gymnasium.
Sidst opdateret 09. januar 2018

Kontakt

Campus Furesø

Paltholmterrasserne 1,
3520 Farum

TEC tlf.: 2545 3000
Knord tlf.: 8852 6372
UU Sjælsø tlf.: 7268 4450
Egeskolen tlf.: 7235 7450


Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.