Topbillede til fanebladet borger

Dig som borger

mennesker
Har du et ærinde i Borgerservice, skal du bestille tid i forvejen. Planlæg derfor dit besøg hjemmefra og undgå ventetiden. Eller du kan ringe til os - så hjælper vi dig med at bestille tid.
» Tidsbestilling i BorgerserviceHar du et ærinde i Borgerservice, skal du bestille tid i forvejen. Planlæg derfor dit besøg hjemmefra og undgå ventetiden. Eller du kan ringe til os - så hjælper vi dig med at bestille en tid.
Pas
» PasBestil tid i Borgerservice, hvis du skal have et nyt pas. Du bestiller dit pas og betaler online, og samtidig reserverer du en tid i Borgerservice. Du planlægger dit besøg hjemmefra og undgår ventetiden i Borgerservice.
Et kørekort
» KørekortBestil tid i Borgerservice, hvis du skal have et nyt kørekort. Du bestiller dit kørekort og betaler online, og samtidig reserverer du en tid i Borgerservice. Du planlægger dit besøg hjemmefra og undgår ventetiden i Borgerservice.
boligblok
» FolkeregisterOm vielse, navneændring, dåb og navngivelse, separation og skilsmisse, dødsfald og 'Robinsonlisten'
Sedler og mønter kastet i en lille bunke
» Dine takster og tilskudHer kan du finde oplysninger om forskellige tilskuds- og støtteordninger, eksempelvis legater, kontanthjælp, familieydelser, boligstøtte, varmetillæg m.m.
Sygesikringskort
» Sygesikring og lægevalgVil du skifte læge, bestille nyt sundhedskort eller skifte sygesikringsgruppe
Lovgivning
» RetshjælpenRetshjælpen i Værløse er en forening, der blev stiftet i januar 2014 med det formål at give gratis juridisk hjælp, fortrinsvis til borgere med begrænset økonomi.
Sidst opdateret 08. november 2018